вівторок, 05 грудня 2017 08:17

ЗСУ відбили атаку російських диверсантів: ворог має втрати

ЗСУ відбили атаку російських диверсантів: ворог має втрати
Фото: ЕРА/UPG

На луганському напрямку у понеділок відбулося бойове зіткнення сил АТО з російськими військовими, внаслідок якого один нападник загинув, двоє отримали поранення.

Про це повідомив речник прес-центру штабу АТО Василь Лабай.

"Біля населеного пункту Луганське інтенсивність обстрілів із мінометів різних калібрів і всього спектру піхотного озброєння найбільша. Обстріл тривав фактично впродовж усієї вчорашньої доби. У цьому районі також відбулося бойове зіткнення, яке продовжувалося понад п'ять годин. Наші бійці відбили напад диверсійно-розвідувальної групи загарбників зі складу 7-ї окремої мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу Південного військового округу Російської Федерації. У результаті бою ворог поніс втрати. Одного бійця вбито і ще двох поранено", - сказав Лабай.

За минулу добу бойовики 21 раз порушували режим тиші. Троє українських бійців отримали поранення.

"Наражаючи на небезпеку цивільне населення, окупанти обстріляли з артилерії калібру 152-міліметри підступи до Врубівки – населеного пункту, який розташований за кілька кілометрів від лінії зіткнення", - додав представник штабу АТО.

Крім того, ворог випустив понад два десятки 120-мм мін по позиціях українських воїнів неподалік Кримського і Причепилівки Луганської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В АТО загинув найстарший воїн "Правого сектора"

У 2018 році Організація Об'єднаних Націй планує виділити $187 млн ​​для надання допомоги постраждалим в результаті гібридної війни в Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ відбили атаку російських диверсантів: ворог має втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути