середа, 09 листопада 2022 07:18

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ підсмажили окупантів на Запоріжжі ‒ найголовніше зі зведення Генштабу

ЗСУ підсмажили окупантів на Запоріжжі ‒ найголовніше зі зведення Генштабу
На Запоріжжі 6 листопада знищили 15 одиниць військової техніки різного типу, поранено та ліквідовано до 150 окупантів. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки російських окупантів в районах населених пунктів Білогорівка і Новоселівське Луганської області та Бахмут, Бахмутське, Білогорівка, Веселе, Кліщіївка, Майорськ, Новомихайлівка, Опитне, Павлівка, Первомайське, Соледар і Яковлівка на Донеччині.

Ворог продовжує зазнавати втрат, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 9 листопада.

"За уточненою інформацією, підтверджено ураження підрозділів противника на тимчасово зайнятій росіянами території Запорізької області. 6 листопада знищено 15 одиниць військової техніки різного типу, поранено та вбито до півтори сотні окупантів", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Братська" допомога: у Білорусі почали затримувати людей з проукраїнською позицією

Авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала по ворогу 18 ударів. Під ураження потрапили чотири взводні опорні пункти, 10 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також чотири позиції засобів протиповітряної оборони противника.

"За минулу добу Сили оборони України на різних напрямках збили п'ять безпілотників "Ланцет" та чотири "Орлани". А наші підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління та чотири райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки окупантів", – звітує Генштаб.

У місті Гола Пристань Херсонської області підтвердили вогневе ураження 5 листопада району зосередження військової техніки росіян, а це майже 20 одиниць. Також підтвердили знищення складів із боєприпасами окупантів 5–6 листопада у населених пунктах Горлівка Донецької області та Сватове на Луганщині.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ підсмажили окупантів на Запоріжжі ‒ найголовніше зі зведення Генштабу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути