Ексклюзиви
середа, 21 лютого 2018 17:59

ЗСУ передали 18 тисяч одиниць військової техніки

ЗСУ передали 18 тисяч одиниць військової техніки
В УкрОборонПромі говорять, що від реставрації радянської техніки перейшли до створення нових зразків за стандартами НАТО. Фото: УНІАН

Починаючи з 2014 року, українським військовим передали понад 18 тисяч одиниць бронетехніки, літаків, вертольотів, систем протиповітряної оборони, артилерійських систем та ракетного озброєння.

Про це повідомляє Укроборонпром.

"З 2014 року українське військо отримало 18 615 одиниць військової техніки та озброєння, з яких 6 025 – абсолютно нові та модернізовані зразки. Варто нагадати, що у найскладніші часи напружених боїв, фахівці Укроборонпрому працювали безпосередньо у зоні АТО у складі виїзних ремонтних бригад, повертаючи понівечену у боях техніку до ладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Їхали вночі без світла": як бійці АТО евакуюють пошкоджену техніку

Українська армія почала отримувати високоточні протитанкові ракети "Стугна" та "Корсар", найбільш захищені БТР-4, модернізовані ударні вертольоти та літаки", - сказав екс-очільника концерну Роман Романов.

Тим часом на базах зберігання автомобільної та спеціальної техніки Південного військового округу ЗС РФ проводяться підготовчі роботи для передачі нових партій військової техніки в частини і підрозділи бойовиків.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ передали 18 тисяч одиниць військової техніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути