середа, 21 лютого 2018 16:56

Стало відомо, що прислала Росія на допомогу бойовикам ДНР

Стало відомо, що прислала Росія на допомогу бойовикам ДНР
Колона вантажівок "Гуманітарного конвою" з РФ. Саме так бойовикам ЛНР і ДНР кремлівська адміністрація постачає зброю та боєприпаси. Фото: "Українські новини"

Російські куратори надіслали бойовикам ЛНР і ДНР пальне.

Про це у Facebook повідомляє координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

"Для забезпечення діяльності частин і об'єднань 1-го і 2-го АК оперативної групи попереджень російських окупаційних військ в період з 13 по 19 лютого з території Росії було доставлено близько 800 тонн ПММ на залізничну станцію Ровеньки", - написав Тимчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі проти України воюють 40 тис. осіб

Тим часом на базах зберігання автомобільної та спеціальної техніки Південного військового округу ЗС РФ проводяться підготовчі роботи для передачі нових партій військової техніки в частини і підрозділи бойовиків.

Російські командири формують на окупованому Донбасі "козацьке військо". У перспективі розглядається як резерв так званого 1-го армійського корпусу російсько-окупаційних військ на маріупольському напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, що прислала Росія на допомогу бойовикам ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути