вівторок, 15 листопада 2022 09:37

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ йдуть по трупах російських солдатів – Гайдай про деокупацію Луганщини

ЗСУ йдуть по трупах російських солдатів – Гайдай про деокупацію Луганщини
Збройні сили України рухаються уперед на Луганщині. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

У Рубіжному та Кремінній на Луганщині місцеві жителі чують відголоски з фронту. Це означає, що Збройні сили України рухаються уперед.

Про деокупацію регіону розказав 15 листопада голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Ворог підготувався до наступу ЗСУ – поповнення у росіян недосвідчене, але мобіків дуже багато. У місцях боїв можна побачити величезну кількість трупів російських солдатів, ворог їх не забирає", – розказав він.

Окупанти втрачають мотивацію, бо на Луганщині вкрасти вже майже нічого, а обіцяного грошового забезпечення від свого військового керівництва вони не отримують.

"У звільнених селах ще залишаються люди, які бояться їхати з рідної хати. Ми щоразу вмовляємо виїжджати по три-чотири людини", – додав Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дають цвяхи до зниклого шиферу: окупанти на Луганщині "готують" людей до зими

У населеному пункті Мілуватка Луганської області Збройні сили України знищили штаб підрозділу російських окупантів. Відомо про 30 ліквідованих та понад 20 поранених російських загарбників. Ураження підрозділів противника за попередні дні на окупованій території підтвердив Генеральний штаб ЗСУ вранці 15 листопада.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ йдуть по трупах російських солдатів – Гайдай про деокупацію Луганщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути