вівторок, 15 листопада 2022 07:18

Спецтема: Війна Росії проти України

Гарні новини зі східного фронту: ЗСУ ліквідували штаб окупантів

Гарні новини зі східного фронту: ЗСУ ліквідували штаб окупантів
Авіація ЗСУ протягом минулої доби завдала по ворогу 21 удар. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

У населеному пункті Мілуватка Луганської області Збройні сили України знищили штаб підрозділу російських окупантів. Відомо про 30 ліквідованих та понад 20 поранених російських загарбників.

Ураження підрозділів противника за попередні дні на окупованій території підтвердив Генеральний штаб ЗСУ вранці 15 листопада. За минулу добу Сили оборони України збили два безпілотники типу "Орлан".

"На захопленій території Луганщини ворог шукає залишені приватні будинки для заселення туди військовослужбовців, які прибули для поповнення втрат окупаційних підрозділів. В Новоайдарі російські загарбники з метою уточнення інформації про покинуте житло роздають місцевим жителям повідомлення з вимогою прибути до так званої адміністрації для уточнення даних", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ перекидає війська з Херсонщини на Донбас – аналітика ISW

Ворог продовжує зазнавати втрат. Авіація ЗСУ протягом минулої доби завдала росіянам 21 удар. Під ураження потрапили 18 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також три позиції зенітно-ракетних комплексів противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за минулу добу уразили три пункти управління ворога, 19 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, позицію протиповітряної оборони та два склади боєприпасів російських окупантів.

У тимчасово окупованому Криму відзначають поступове відновлення руху автомобільного транспорту через Керченський міст. Дозвіл на проїзд через нього мають водії легкових автомобілів після ретельної перевірки. Решта транспортного сполучення здійснюється через поромні переправи.

Усього протягом понеділка, 14 листопада, ЗСУ виконали 50 вогневих завдань по окупаційних військах Росії на півдні.

Противник завершує перегрупування військ на лівому березі Дніпра, продовжує облаштування рубежів оборони, веде ракетно-артилерійський вогонь по наших позиціях і мирних населених пунктах, атакує дронами-камікадзе, веде щільну повітряну розвідку, протягом бойового дня на різних напрямках зафіксовано до 40 дронів різної модифікації.

Зараз ви читаєте новину «Гарні новини зі східного фронту: ЗСУ ліквідували штаб окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути