понеділок, 14 серпня 2017 07:02

Зона АТО: на донецькому напрямі найгарячіше, 25 обстрілів та двоє поранених

Зона АТО: на донецькому напрямі найгарячіше, 25 обстрілів та двоє поранених
За минулу добу бойовики 25 разів відкривали вогонь по українських підрозділах. Двоє українських бійців отримали поранення. У районі проведення АТО інтенсивність обстрілів українських військ не зменшується. Фото: ЕРА

За минулу добу бойовики 25 разів відкривали вогонь по українських підрозділах. Двоє українських бійців отримали поранення.

У районі проведення АТО інтенсивність обстрілів українських військ не зменшується.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Найбільш гаряче наприкінці минулої доби було на донецькому напрямку, у районі Авдіївської промзони. Тут, з 18 години і до опівночі, бойовики практично не припиняли обстріли наших опорних пунктів з мінометів різних калібрів, гранатометів, стрілецької зброї. У результаті одного з таких обстрілів отримав поранення один український боєць. Також, ввечері, під ворожим вогнем опинились укріплення неподалік Новоселівки, Верхньоторецького, Невельського, Луганського.

У відповідь майже на кожен обстріл противника сили АТО накривали бойовиків щільним вогнем.

На луганському напрямку противник сконцентрував вогневу активність біля Кримського. Лише за вечір і ніч бойовики 5 разів обстрілювали наші позиції поблизу цього селища з 120-міліметрового міномета та гранатометів різних систем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко похвалився новою технікою для армії

На маріупольському напрямку, ввечері бойовики відкривали вогонь у районі селищ Водяне та Широкине. Били з міномету, гранатомету та великокаліберних кулеметів по будинках мирних мешканців Мар'янки. Ніхто з місцевих не постраждав.

У Волноваському районі місцевий мешканець 1,5 року передавав бойовикам інформацію про місцезнаходження та пересування техніки українських військових. Чоловіка затримали під час спроби перетину стоп-контролю у Маріуполі і доправили до відділення поліції.

Зараз ви читаєте новину «Зона АТО: на донецькому напрямі найгарячіше, 25 обстрілів та двоє поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути