четвер, 23 травня 2019 12:13

Жодних особистих стосунків, лише оцінка результату роботи - Хомчак про кадрові зміни

Жодних особистих стосунків, лише оцінка результату роботи - Хомчак про кадрові зміни
Затягування у прийнятті кадрових рішень не буде, - Хомчак. Фото: Уніан

Глава Генерального штабу ЗСУ Руслан Хомчак сказав, що відсьогодні починає займатися питаннями кадрових змін у відомстві. Назвав пріоритетом своєї роботи життя і здоров'я військовослужбовця. Про це розповів журналістам після представлення його колективу.

"Я сьогодні починаю заслуховувати посадових осіб, командувачів, заступників, де ми будемо визначатися з внеском кожного, з реальним станом справ і приймати рішення. Жодного кадрового рішення не буде прийнято емоційно чи підходом, що "той мені подобається чи ні". Жодних особистих стосунків, тільки оцінка результату діяльності, результату стану справ на тій ділянці відповідальності, за яку вони відповідають, і після цього прийняття рішення", – зазначив Хомчак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ "загубила" 80 полонених українців - Марчук пояснив, чому зривається обмін заручниками

Він додав, що буде заслуховувати посадових осіб Генштабу для оцінювання внеску у розвиток держави.

"Як тільки я завершу заслуховування, як тільки прийму посаду, подаю пропозиції міністру оборони і ту категорію, яку призначає президент України. Я думаю, що затягування у прийнятті кадрових рішень не буде", – підкреслив новий глава Генштабу.

21 травня президент України Володимир Зеленський звільнив із посади начальника Генерального штабу Віктора Муженка, призначивши на його місце генерал-лейтенанта Руслана Хомчака.

Хомчак обіймав посаду першого заступника командувача Сухопутних військ України, командира оперативного командування "Південь". Із лютого 2017-го і до призначення начальником Генштабу ЗСУ був головним інспектором Міністерства оборони.

Зараз ви читаєте новину «Жодних особистих стосунків, лише оцінка результату роботи - Хомчак про кадрові зміни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути