пʼятниця, 20 липня 2018 08:01

"Знешкоджено і упаковано" - показали фото ліквідованого бойовика

У мережі з'явилося фото тіла військовослужбовця Збройних сил РФ, ліквідованого на Донбасі українськими військовими. Фото опублікував у Facebook журналіст Юрій Бутусов.

"Розвідник, ймовірно, зі складу 9-го мотострілецького полку 1-го армійського корпусу ЗС РФ, спробував проникнути на позиції 503-го батальйону морської піхоти під Маріуполем. Однак наші бійці на посту не сплять, бій на короткій дистанції закінчився швидко. Найманця знешкоджено і упаковано. Спасибі морпіхам за відмінну службу і захист Батьківщини!", - написав він.

Автор: facebook.com/butusov.yuriy
  Показали фото ліквідованого бойовика.   Розвідник, ймовірно, зі складу 9-го мотострілецького полку 1-го армійського корпусу ЗС РФ
Показали фото ліквідованого бойовика. Розвідник, ймовірно, зі складу 9-го мотострілецького полку 1-го армійського корпусу ЗС РФ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Іхтамнет" - показали фото ліквідованого на Донбасі російського військового

"Навіщо він до нас приїхав? Що він тут хотів знайти? Сидів би собі вдома з дружиною. Але ні", - зазначив один з коментаторів.

На кількох пабліках терористів ДНР з'явилися повідомлення про загибель одного з екс-ватажків бойовиків Ігоря Безлера на прізвисько "Бєс". Він нібито кілька днів не з'являвся на публіці. Перед тим він приїжджав на Донбас та обізвав нинішнього ватажка терористів Олександра Захарченка "недоумком".

Зараз ви читаєте новину «"Знешкоджено і упаковано" - показали фото ліквідованого бойовика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути