Ексклюзиви
пʼятниця, 20 липня 2018 07:45

Розкритикував ватажка і зник: у мережі говорили про ліквідацію Безлера

Розкритикував ватажка і зник: у мережі говорили про ліквідацію Безлера
На кількох паблік терористів ДНР з'явилися повідомлення про загибель одного з екс-ватажків бойовиків Ігоря Безлера на прізвисько "Бєс". Фото - Facebook

На кількох пабліках терористів ДНР з'явилися повідомлення про загибель одного з екс-ватажків бойовиків Ігоря Безлера на прізвисько "Бєс". Він нібито кілька днів не з'являвся на публіці. Перед тим він приїжджав на Донбас та обізвав нинішнього ватажка терористів Олександра Захарченка "недоумком".

Ця новина викликала ажіотаж у мережі.

"Земля залізобетоном!", "Є на світі справедливість!" - писали користувачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вцілілих добивали з гелікоптера" - 18 українських бійців розстріляли терористи ДНР

Однак, з'ясувалося, що повідомлення було фейковим.

Українські військові висловили надію на те, що незабаром ця інформація втілиться у життя.

48-річний Ігор Безлер на прізвисько "Бєс" - російський полковник ГРУ. За достовірними даними, до 2002 року Безлер проходив службу в підрозділах ГРУ ГШ ЗС РФ, закінчив службу в званні підполковник. Після цього був направлений в Україну. У лютому 2014 з Безлером був відновлений зв'язок з боку співробітників ГРУ ГШ ЗС РФ. Для виконання їхніх вказівок він виїхав в АР Крим, де брав участь у силових акціях по захопленню військових частин, органів влади і управління. У квітні 2014 Безлер за завданням російської військової розвідки у складі диверсійної групи брав участь у захопленні будівлі УСБУ в Донецькій області, а пізніше в захопленні райвідділу МВС України в місті Горлівка.

Зараз ви читаєте новину «Розкритикував ватажка і зник: у мережі говорили про ліквідацію Безлера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути