середа, 18 липня 2018 07:52

"Життя триває" - мережу зворушило відео із передової

"Життя триває" - мережу зворушило відео із передової
Морський піхотинець оберігає котів на передовій на Донбасі. Фотостоп із відео

Користувачів інтернету вразило зворушливе відео з передової на Донбасі, на якому зафіксовано українського військового з котами.

"Морпіх з позивним "Ізя" захищає Україну з 2015 року, починав у Нацгвардії. Він б'є ворога на "нулі" разом з відданими побратимами. А ще в "Ізі" є два ящики котів. Один - з-під продуктів, другий - з-під снарядів. У них живуть дві донбаські кицьки-мами зі своїми малюками", - йдеться в описі ролика на сторінці фонду "Повернись живим" у Facebook.

Від цієї української позиції до бойовиків менше кілометра.

"Поруч зі смертю зароджується нове життя, спасибі вам, воїни добра і світла", "Тільки українські "фашисти", "нацисти" на таке здатні", "Молодці", "Бережи, Господи, наших бійців", "Життя триває", - пишуть в інтернеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Розстрілювали на замовлення" - екс-бойовик розповів про звірства ДНР

У ЗМІ зафіксували 89 російських фейків щодо катастрофи Boeing рейсу MH17 на Донбасі. Літак збив російський ЗРК "Бук". Прокремлівські ЗМІ та тролі намагаються перешкодити розслідуванню причин трагедії і хочуть перекласти вину на Україну. Вони ігнорують велику кількість доказів, що вказують на вину Росії.

Зараз ви читаєте новину «"Життя триває" - мережу зворушило відео із передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути