вівторок, 17 липня 2018 16:27

"Розстрілювали на замовлення" - екс-бойовик розповів про звірства ДНР

"Розстрілювали на замовлення" - екс-бойовик розповів про звірства ДНР
Колишній бойовик розповів про масові розстріли на Донбасі. Фото: Дзеркало тижня

Російські найманці-бойовики та ватажки терористів так званих ЛДНР розстрілюють неугодних на окупованих територіях Донбасу.

Про звірства розповів екс-бойовик ДНР Володимир Бакланов. У травні 2018 року перейшов на підконтрольну Україні територію, передає Прямий.

За його словами, це і стало однією з причин втечі, а 1-й дзвіночок пролунав ще в перших числах 2015-го.

"За наказом полковника Ніколаєва, командира "7-ї бригади", був розстріляний "Їжак" - колишній мент (Сергій Володимирович Паньшин. - Ред.). Просто у гуртожитку на шахті "Прогрес", разом із дівчиною, з якою він жив. Дівчина залишилася жива. До неї підійшов чоловік, який стріляв (і сказав): "На тебе замовлення не було". Наслідків жодних не було, людину просто звинуватили в тому, що вона - "укроп", - розповів Бакланов.

За його словами, вбили "Їжака" через те, що він заступився за людей, які на той момент сиділи у підвалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залітали по-п'янці - екс-бойовик розповів про кадрових російських офіцерів на Донбасі

"Написав листа до Москви. Просто як у мене вийшло. Я з'їздив до ФСБ Росії - відвіз документи, у себе пройшов всі інстанції. Я намагався боротися, почали розслідування, до "генеральної прокуратури" дійшов, але результату жодного. Це була остання крапля. Я всіх попередив, що якщо не буде проведене розслідування, я піду. Після цього мене просто замкнули на кілька днів, а потім випустили", - додав Бакланов.

Екс-бойовик ДНР Володимир Бакланов покинув лави терористів за програмою Служби безпеки України "На тебе чекають вдома" та став цінним інформатором СБУ. Він виїхав із Донецька до Києва. "Служив" у 7-й мотострілецькій бригаді 2-го АК начальником служби РАО та заступником комбрига з озброєнь.

Зараз ви читаєте новину «"Розстрілювали на замовлення" - екс-бойовик розповів про звірства ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути