Ексклюзиви
пʼятниця, 14 грудня 2018 12:23

Житель окупованої Горлівки зафільмував, як бойовики знущаються з містян на КПВВ

Житель окупованої Горлівки зафільмував, як бойовики знущаються з містян на КПВВ
Житель окупованої Горлівки зафільмував перехід з підконтрольного бойовикам КПВВ "Майорськ" до України - фото donpress.com

3 год. на холоді, щоб дістатися підконтрольного Україні Бахмуту - так проходять "кордон" жителі окупованої Горлівки.

Щоб не стояти у довжелезній черзі, можна сісти на автобус і доїхати до "нуля, коштує 250 рублів",- розповідає житель окупованого міста Михайло Свєтлов, який зафільмував цей процес на телефон.

"Виходили ми (пасажири - Gazeta.ua) з автобуса прямо в пішу чергу. Черга не тільки не вміщалася в "вольєр", але і тягнулася до самих туалетів", - пише він у YouTube. - "Тут процедура зайняла приблизно 40 хвилин: запустили автобус - він був першим у черзі, перевірили паспорти.

За його словами, пропуск може затягнутися, оскільки до перевірки паспортів додається заповнення квитків. У ці квитки люди повинні вписати прізвище, ім'я, по батькові, дату народження, номер та IMEI свого телефону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти хитрістю перевозять боєприпаси на передову

Чоловік розповідає, що дорогою назад до окупованого міста застав на КПВВ бойовиків дуже довгу чергу.

За даними опитування міжнародної організації з міграції, 59% переселенців продовжують орендувати квартири, будинки або кімнати.

38% переселенців не мають наміру після закінчення гібридної війни на Донбасі повертатися до свого місця проживання до переміщення. Такими є результати опитування міжнародної організації з міграції

Зараз ви читаєте новину «Житель окупованої Горлівки зафільмував, як бойовики знущаються з містян на КПВВ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути