вівторок, 29 жовтня 2019 16:41

Зінкевич ткнула носом президентську фракцію та нарвалася на крики

Зінкевич ткнула носом президентську фракцію та нарвалася на крики
Яну Зінкевич облаяли "Слуги народу". Фото: Соцмережі

Члени партії "Слуга народу" грубо перебили виступ Яни Зінкевич, народної депутатки від партії "Європейська солідарність".

Їй відключили мікрофон і кричали "ганьба" під час виступу у сесійній залі, написала вона у Facebook.

"Так слуги якого народу, партія "Слуга народу"? Зауважу, що серед СН є нормальні проукраїнські люди, і у них уже є розуміння. куди вони потрапили. Шкода, що вони там в меншості. Далі все залежить лише від них", - написала вона.

Зінкевич виступила на захист депутатки Софії Федини, яка емоційно засудила дії президента України та сказала про його фізичну ліквідацію.

Також вона засудила дії "слуги" Євгена Шевченка, що на телеефірах закликає Україну піти на діалог із терористами ДНР і ЛНР

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відступаємо без причини" – українці лютують через розведення у Золотому-4

"Європейська солідарність" висловлює обурення участю народного депутата партії більшості в пропагандистських шоу. Євген Шевченко показав себе зрадником і колаборантом. Мені дивна відсутність реакції партії "Слуга народу", представником якої він є, зі спростуваннями сказаного і вибаченнями перед суспільством. На початку ефіру він сказав, що говоритиме від імені української влади і запропонував зустрітись напряму з керівником терористів. Виступ представника влади від імені влади домовлятися з терористами - це державна зрада. Його має взяти під варту СБУ, а Верховна Рада має зняти недоторканність. Сподіваюся, у "Слузі народу" пам'ятають, що вони слуги народу України, а не Кремля! І самі ініціюють кримінальну справу проти колаборанта", - сказала вона під час виступу.

Народний депутат від "Європейської солідарності" Софія Федина очікує вибачень від Володимира Зеленського та "Кварталу 95" за невдалі жарти. Тоді сама попросить вибачення за слова про те, що президента можуть вбити на Донбасі.

Про це вона сказала в кулуарах парламенту.

Зараз ви читаєте новину «Зінкевич ткнула носом президентську фракцію та нарвалася на крики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути