субота, 15 червня 2019 20:02

Зеленський ознайомився з роботою підрозділів морської охорони - фото
5

Президент відвідав Маріуполь
Фото: МВС
Президент відвідав Маріуполь
Президент відвідав Маріуполь
Президент відвідав Маріуполь
Президент відвідав Маріуполь

У Маріуполі президент України Володимир Зеленський ознайомився з роботою підрозділів ДСНС і Морської охорони Держприкордонслужби в акваторії Азовського моря.

На палубі судна "Капітан Чусов" він переглянув показові виступи морських підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби, Національної гвардії, саперів, водолазів підводного розмінування, передає прес-служба президента.

Підрозділи відпрацювали дії по затримці судна-порушника із застосуванням вертольота Нацгвардії і кораблів морської охорони. Здійснили безпарашутне десантування в Азовське море.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський пообіцяв допомогти середньому та малому бізнесу

Зеленський ознайомився зі зразками техніки і форми одягу для підрозділів морської охорони спеціального призначення, оглянув катери.

Президент України Володимир Зеленський 15 червня, поїхав із робочою поїздкою до Донецької області. Повинен відвідати Маріуполь, де сьогодні відбудеться святкування в честь 5-ї річниці визволення міста від окупантів. Про це повідомляє прес-службу адміністрації президента.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський ознайомився з роботою підрозділів морської охорони - фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути