Ексклюзиви
середа, 30 листопада 2016 11:03

Жебрівський пообіцяв відновити водопостачання у Торецьку до кінця дня

Жебрівський пообіцяв відновити водопостачання у Торецьку до кінця дня
ЕРА

Водопостачання Торецька буде відновлене до кінця дня 30 листопада.

Про це повідомив голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Ми забезпечили поточну видачу води людям. На сьогодні працюють 18 машин МНС та інші комунальні підприємства, які надали водовози, щоб поставити технічну та питну воду для людей у Торецьк. Вчора ми розвезли 6 цистерн по 3,5 "куба" по різних закладах. Державне підприємство "Торецьквугілля" разом з департаментом соціального захисту взяло під патронат людей старшого віку, щоб можна було на високі поверхи їм допомогти донести воду. Щодо відновлення водопроводу, учора нам дали добро на "режим тиші" для відновлення. Учора наші сапери з ДержНС розмінували ділянку - два снаряди потрапили в одну лунку, учора розкопали. Сьогодні повинні завезти гідромолот, якщо буде тиша і сприятлива погода. До кінця сьогоднішнього дня вода в Торецьк піде", – сказав Жебрівський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У зневоднене місто відправили 40 тисяч літрів води

26 листопада жителі Торецька залишилися без води - внаслідок артилерійського обстрілу бойовиків була пошкоджена ділянка водоводу "Горлівка – Торецьк". У штабі АТО заявили, що через відсутність водопостачання в Торецьку місто опинилося на межі гуманітарної катастрофи. Раніше російська сторона у Спільному координаційному центрі з припинення вогню надала письмове підтвердження припинення вогню в районі проведення ремонтних робіт.

Зараз ви читаєте новину «Жебрівський пообіцяв відновити водопостачання у Торецьку до кінця дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути