вівторок, 29 листопада 2016 14:58

У зневоднене місто відправили 40 тисяч літрів води

У зневоднене місто відправили 40 тисяч літрів води

40 тисяч літрів води з Дніпропетровської області відправили у місто Торецьк Донеччини, де майже тиждень не працює водопровід.

"У Торецьку через бойові дії зруйнований центральний водовід. Залишилися без води понад 30 тисяч мешканців. Коли сталося лихо, Дніпропетровщина однією з перших простягнула сусідам руку допомоги. Ми відправляємо жителям 40 тисяч літрів питної води. Так люди зможуть перечекати, поки водовід відновлять", – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. Передає adm.dp.gov.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики передали Україні тіла двох військових

Воду везтиме водій Віктор Бахмет. Він проїде понад 300 кілометрів.

"У дорозі й борода посивіла. Але такий життєво важливий вантаж везу вперше. Коли за спиною 20 тонн, відчуваєш, швидко не поїдеш. Та допомогу доставлю людям вчасно", - каже Резніченко

Водопостачання припинилося через потрапляння снаряду у водовід. У Торецьку закриті дитсадки і школи, деякі мікрорайони – без опалення.

Зараз ви читаєте новину «У зневоднене місто відправили 40 тисяч літрів води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути