понеділок, 11 червня 2018 11:33

Жебрівський іде з поста глави Донецької ОДА

Жебрівський іде з поста глави Донецької ОДА
Донецька ОДА: Жебрівський йде з посади очільника. Фото: Фейсбук

Очільник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський підтвердив, що йде з посади.

Його призначили на цей пост 11 червня 2015 року. Про це Жебрівський написав у Facebook.

"Три неймовірно важкі, проте насичені й цікаві роки. За цей час мені та моїй команді вдалося впровадити та розвивати низку проектів - "Опорна школа", "Український донецький куркуль", забезпечити житлом дітей-сиріт, ремонтувати дороги, розробити концепцію формування єдиного українського культурного простору... За ці три роки Донеччина стрімко змінювалася. У першу чергу завдяки тому, що мені та моїй команді вдалося залучити значний фінансовий ресурс на розбудову інфраструктури", - написав він.

За словами посадовця, в області вже відкрито 12 капітально відремонтованих опорних шкіл, до 1 вересня відкриється ще 12, а до кінця 2018-го року їх буде вже 30.

"За ці роки я пізнав та полюбив цей край. За нього я воював на фронті у 2014-му, з 2015-го "воюю" на ниві його розбудови - щоб жителі контрольованої Україною частини Донеччини жили достойно, крім того, щоб людям по той бік так званої лінії зіткнення дати наочний приклад того, що Україна - це сучасно, класно та перспективно; щоб дати їм надію, що колись, після звільнення, і вони так само житимуть – у мирі та злагоді, розвиватимуться самі та розвиватимуть свої громади", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Успішна операція: на Донбасі ліквідували 16 бойовиків

"У суботу зустрівся з Президентом України Петром Порошенком та попросив його про мою відставку. Він мою заяву прийняв, і у середу її має розглянути Кабмін", - повідомляється.

Ватажка ДНР Олександра Захарченка, який може залишити пост за підсумками "виборів", ймовірно замінить екс-депутат ВР від "Партії регіонів" Олександр Бобков.

Зараз ви читаєте новину «Жебрівський іде з поста глави Донецької ОДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути