пʼятниця, 25 жовтня 2019 21:57

Затримали жінку, яка допомагала бойовикам ДНР

Затримали жінку, яка допомагала бойовикам ДНР
Жінку затримали на 60 діб. Фото: "Цензор"

У Житомирі суд взяв під варту жінку, яка допомагала терористам ДНР.

Корольовський районний суд Житомира застосував стосовно затриманої запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення грошової застави терміном на 2 місяці, передає прес-служба прокуратури Житомирської обл.

Триває досудове розслідування.

"Громадянка України, уродженка та жителька Донецької області, розділяючи погляди і цілі учасників терористичної організації ДНР, в період з квітня 2019 року по теперішній час, сприяла цієї терористичної організації", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики на Донбасі масово розпродують зброю та боєприпаси

Сепаратистка збирала і передавала відомості розвідувального характеру щодо дислокації, переміщення сил і засобів Збройних сил України та інших збройних формувань, що брали участь в ООС на території Донецької області.

Спецоперацію з виведення з окупованої території бойовика проросійської терористичної організації ЛНР провели співробітники Служби безпеки України.

Зараз ви читаєте новину «Затримали жінку, яка допомагала бойовикам ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути