середа, 23 жовтня 2019 10:05

Бойовики на Донбасі масово розпродують зброю та боєприпаси

Бойовики на Донбасі масово розпродують зброю та боєприпаси
Росте число найманців, які шантажують погрозами залишити службу через зменшення грошових виплат у зв'язку з припиненням бойових дій. Фото: з відкритих джерел

Бойовики продовжують розпродавати зброю та боєприпаси, надіслані з Росії.

Ворог шантажує командирів звільненням через зменшення виплат, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє бойовиків пішли на "концерт Кобзона": показали фото

Також з початку жовтня у підрозділах окупантів продовжує знижуватися рівень військової дисципліни та зростає кількість правопорушень і кримінальних злочинів. Значних масштабів набула торгівля зброєю та боєприпасами, пально-мастильними матеріалами та військовим майном.

22 жовтня збройні формування Російської Федерації та її найманці 24 рази порушили режим припинення вогню. Унаслідок обстрілів загинув 1 військовослужбовець, 2 - зазнали поранень, ще 1 – отримав бойове травмування.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики на Донбасі масово розпродують зброю та боєприпаси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути