Ексклюзиви
пʼятниця, 09 серпня 2019 16:09

Затримали "міліціонера ЛНР"

Затримали "міліціонера ЛНР"
На Луганщині затримали "міліціонера ЛНР". Фото: Нацполіції.

Правоохоронці блокпосту Петропавлівка на Луганщині під час перевірки документів громадян виявили 27-річного жителя Луганська, який, згідно з базами даних Національної поліції, є учасником незаконних збройних формувань.

Затриманий пояснив оперативникам, що у серпні 2015-го через брак коштів він вирішив вступити до лав незаконних збройних формувань, повідомляє прес-служба Нацполіції.

Пройшовши "курс молодого бійця", чоловік виконував функції з охорони складів боєприпасів у Алчевську. За роботу отримував зарплатню у розмірі 15 тис. російських рублів.

"Але, приступивши до своїх обов'язків, чоловік швидко розчарувавшись в ідеях "бойовиків" та у способі життя "товаришів по службі", залишив лави бойовиків", – йдеться у повідомленні.

Затриманого передали до СБУ для перевірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористична ЛНР вирішила "приєднати" собі ще кілька населених пунктів

До окупованого Донецька приїхали працівники ФСБ Росії для розслідування розкрадання так званої "гуманітарної допомоги". Уже затримали кілька людей.

Зараз ви читаєте новину «Затримали "міліціонера ЛНР"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути