Ексклюзиви
середа, 11 квітня 2018 08:19

"Засуньте Путіну в одне місце" - комбат відповів на самовпевнену заяву Гіркіна

"Засуньте Путіну в одне місце" - комбат відповів на самовпевнену заяву Гіркіна
Богдан Войцеховський вважає заяву Гіркіна "мильною бульбашкою". Фото: bagnet.org

Заява екс-ватажка бойовиків Ігоря Стрєлкова Гіркіна, що Росії "треба було йти мінімум до Дніпра", голослівна і не могла бути реалізована.

Про це заявив командир батальйону "Київ-2" Богдан Войцеховський, передає "Обозреватель".

"Я коментарі розумово відсталих і убогих не хочу ніяк озвучувати. Про що говорити з божевільними і щось доводити? Це "струс повітря" і мильні бульбашки. Яка загроза від Гіркина, якщо у нас армія досить сильна, забезпечена і боєздатна? Тому вони можуть це все згорнути і засунути подалі Путіну в одне місце, щоб йому було комфортно і сухо", - відповів Войцеховський.

Він висловив упевненість, що українська армія не допустить повної окупації.

"Ми можемо програти битву, але ми виграємо бій в підсумку. Ми можемо програти бій за Харків, образно, навіть за Київ, але все одно війну ми виграємо, тому що взяти – це не означає утримати. У них не буде ніяких ні сил, ні можливостей. Тут же не просто взяти, якщо ти піднявся на гору, потрібно на цій вершині всидіти, а вони вже не всиділи", - вважає комбат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим для України небезпечний терорист Гіркін

Екс-ватажок бойовиків Ігор Стрєлков Гіркін заявив, що "Новоросії" нема, тому що Росія в 2014 році зупинила наступ. На його думку, "треба було йти мінімум до Дніпропетровська. Брати під свій контроль всю територію, де живе переважно російське населення".

Зараз ви читаєте новину «"Засуньте Путіну в одне місце" - комбат відповів на самовпевнену заяву Гіркіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути