неділя, 06 серпня 2017 05:00

Запросили режим тиші і підступно обстріляли - бойовики знехтували домовленістю

Запросили режим тиші і підступно обстріляли - бойовики знехтували домовленістю
Бойовики обстріляли українських військових. Фото: Zrada Today

Бойовики відкрили провокаційний вогонь по українських позиціях в районі населеного пункту Кримське. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

Терористи били з мінометів калібру 82 мм, СПГ і стрілецької зброї. Обстріл вівся з боку окупованого Жолобка.

В результаті цих обстрілів поранення отримали двоє українських військовослужбовців. Їм вчасно була надана перша медична допомога, вони госпіталізовано до військового медичного закладу.

У штабі зазначили, що в іншому окупованому місті Сетяновка було свято на честь річниці з дня його заснування. Для цього бойовики запросили в Української сторони СЦКК режим "тиші". Проте пізніше самі терористи і його порушили.

"Українські захисники відкрили адекватну відповідь вогонь. Через деякий час противник припинив ворожий обстріл", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики готують криваву провокацію

Російсько-терористичні війська готують на Донбасі криваву бійню.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав керівник благодійного фонду "Mir&Co" Мирослав Гай. Бойовики запустили через свої "ЗМІ" чутки, що Збройні сили України нібито "їздять з рефрежираторами по зоні АТО і збираються підкинути безліч трупів для імітації обстрілів мирних жителів і населених пунктів терористами РФ".

Зараз ви читаєте новину «Запросили режим тиші і підступно обстріляли - бойовики знехтували домовленістю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути