понеділок, 18 лютого 2019 17:03

"Залучаються владою недружніх країн" - у РФ заявили про тиск Facebook на російські ЗМІ

"Залучаються владою недружніх країн" - у РФ заявили про тиск Facebook на російські ЗМІ
Фото: з відкритих джерел

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив про тиск на російські ЗМІ у зв'язку з блокуванням облікового запису телеканалу RT у Facebook.

Раніше головна редакторка телеканалу Маргарита Сімоньян повідомила, що Facebook нібито заблокувала профілі, пов'язані із засобами масової інформації.

"Ні для кого не секрет, що, на жаль, багато великих компаній, які надають послуги в області соцмереж та інших цифрових форматах, також залучаються владою недружніх країн як інструментом тиску на російські ЗМІ", - прокоментував Пєсков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія відхрестилася від наміру напасти на Маріуполь і Бердянськ

І додав, на його думку, це веде до втрати довіри і, напевно, до серйозного збитку для реноме цих найбільших і досить поважних міжнародних компаній.

"Безумовно, RT повинні відстоювати свої інтереси, і вони повинні отримати пояснення в цієї конкретно взятої компанії, що послужило причиною блокування. Ми знаємо, що неодноразово вдавалося відстояти свої права. Сподіваюся, що RT вдасться відстояти свої права, принаймні, так і потрібно робити", - заявив Пєсков.

На відстані 250 км від кордону України РФ розгорнула ракетну бригаду з 12 пусковими установками комплексів "Іскандер-М", ракети яких можуть мати на озброєнні ядерні боєголовки (дальність дії - до 500 км).

Зараз ви читаєте новину «"Залучаються владою недружніх країн" - у РФ заявили про тиск Facebook на російські ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути