Ексклюзиви
вівторок, 13 червня 2017 12:45

Залізничники більш як 3 місяці не отримують зарплату

Залізничники більш як 3 місяці не отримують зарплату
Залізничники з окупованих територій більше 3 місяців не отримують зарплату Фото: visitdonbass.info

Близько 22 тис. залізничників на території окупованих частин Донецької та Луганської областей не отримували заробітну плату протягом 3 місяців. Таку інформацію оприлюднила комісія з прав людини ООН.

"22 тисячі українських залізничників на території Донецької і Луганської областей, які контролюють озброєні групи, не отримують зарплату з березня 2017 року. Місія закликає владу вжити всіх необхідних заходів для запобігання зростанню безробіття і забезпечення соціальних гарантій для робітників", - повідомляє УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гройсман пояснив західній пресі, чому Путін не йде з Донбасу

Більш як 10 тис. осіб загинули на Донбасі протягом періоду бойових дій. Удвічі більше - поранені. Такі дані оприлюднила ООН.

З початку конфлікту в середині квітня 2014 року і до 15 травня 2017-го щонайменше 10 090 людей вбиті. З них 2777 цивільних осіб. Поранені за цей час 23 966 людини.

Зараз ви читаєте новину «Залізничники більш як 3 місяці не отримують зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути