понеділок, 13 листопада 2017 10:12

Захарченко замітає сліди своїх подарунків кадровим російським військовим

Захарченко замітає сліди своїх подарунків кадровим російським військовим
Сергія Істракова розвідка Міноборони назвала особисто відповідальним за ведення бойових дій на території України. Фото: Остров

Нещодавно на "офіційному" сайті ДНР з'явилася інформація про нагородження ватажком терористів Олександром Захарченком заступника голови Генштабу РФ Сергія Істракова годинником.

Але згодом інформацію видалили. У групі розслідувань Conflict Intelligence Team повідомляють, що таким чином Захарченко замітає сліди співпраці з російським командуванням.

Повідомляють, що ватажок ДНР Олександр Захарченко розпорядився про нагородження Сергія Істракова годинником "за вагомий особистий внесок у становлення і розвиток Донецької народної республіки". На "офіційному" сайті псевдореспублікі повідомлення розмістили 19 жовтня 2017 року.

"Воєначальник з таким ім'ям обіймає посаду заступника начальника Генерального штабу ЗС РФ. У 2014-2015 роках він очолював головний штаб Сухопутних військ", - йдеться у повідомленні розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики випустили монети з Ґіві та Моторолою

Розвідка Міноборони назвала Істракова особисто відповідальним за ведення бойових дій на території України.

"За даними відомства, 2014 року він, виконуючи обов'язки головкому Сухопутних військ РФ, безпосередньо відповідав за їхню готовність до виконання завдань на території нашої країни", - повідомили військові.

Повідомлили, чим "мотивують" російських найманців воювати на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Захарченко замітає сліди своїх подарунків кадровим російським військовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути