пʼятниця, 10 листопада 2017 12:27

ДНРівці вбивають українців за їжу, комплект одягу і 6,7 тис. грн

ДНРівці вбивають українців за їжу, комплект одягу і 6,7 тис. грн
Бойовики "старшого офіцерського складу" заробляють 35-40 тис. руб. (14-16 тис.грн). Фото: sofrep.com

Стало відомо, чим "мотивують" російських найманців воювати на Донбасі

Повідомляють, що "військовослужбовці" отримують від 15 тис. руб. (6,7 тис. грн). Про це розповів "військовий комісар" ДНР Олександр Мальковский в ефірі телеканалу терористів.

"Форма, яка на мене, не покупна, її видають усім. Є зимовий комплект, літній, натільна білизна, річ-мішок. Є раціон харчування, є норми постачання. Якщо заходи проводять віддалені, є індивідуальні пайки харчування. Грошове забезпечення на цей момент становить у рядового - від 15 тисячі рублів", - розповів Мальковський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плотницький стратегічно перетасовує "чиновників" ЛНР

За словами терориста, "офіцери молодшої ланки" отримують 25-30 тис. руб. (10-12 тис. грн). Бойовики "старшого офіцерського складу" заробляють 35-40 тис. руб. (14-16 тис. грн).

Терористів із псевдореспублік використовують як агентуру на підконтрольних Україні регіонах Донбасу. Повідомляють, що "розвідувальне управління республіканської гвардії" ДНР реалізує операцію із закидання агентів з бойовиків.

Зараз ви читаєте новину «ДНРівці вбивають українців за їжу, комплект одягу і 6,7 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути