середа, 15 березня 2017 18:45

Захарченко розширює кордони ДНР

Захарченко розширює кордони ДНР
Захарченко йти до Лондона передумав. Тепер розширює кордони ДНР

Ватажок невизнаної республіки Олександр Захарченко прийняв рішення розширити її "кордони".

Про це повідомило видання "Обозреватель" з посиланням на джерела бойовиків.

"Якщо лінія фронту через 10 днів буде під Слов'янськом, то... це і буде держкордоном. Через 50 днів ми можемо бути під Харковом. Знаєте, це лінія фронту, а лінія фронту рухається. А наш справжній держкордон може проходити і по Дністру. Остаточну межу республіки встановлять тоді, коли в ДНР самі вирішать, що це наша земля", - заявив Захарченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сьогодні втратили Донбас" - журналіст про рішення РНБО

Народний депутат Дмитро Тимчук вважає, що така заява - прямий результат визнання Путіним паспортів невизнаних ЛНР і ДНР.

"Це продовження путінського визнання паспортів ДНР і ЛНР. З точки зору навіть не права, а здорового глузду зрозуміло, що якщо хтось визнає документ, виданий кимось, то визнає і те, хто видає цей документ. За задумом Захарченка, це повинно надихнути населення ДНР - адже вони вже майже окрема держава, в якої є державний кордон", - сказав координатор "Інформаційного спротиву".

Сьогодні ватажок ДНР відповів на заяву президента Петра Порошенка про транспортну блокаду. Захарченко сказав, що рішення РНБО - це внутрішні розбірки на території колишньої України й повертати націоналізовані підприємства вони не мають наміру.

Зараз ви читаєте новину «Захарченко розширює кордони ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути