вівторок, 19 вересня 2017 14:17

Захарченко хоче впливати на вибори в Україні

Захарченко хоче впливати на вибори в Україні
Захарченко поставив Україні ультиматум щодо президентських виборів. Фото: Styler - РБК-Украина

Ватажок ДНР Олександр Захарченко заявив, що не дозволить у ДНР проводити дострокові вибори президента України і Верховної Ради. Бойовик також пожалівся, що Київ поводить себе нахабно, коли говорить про вибори на всій території України.

Про це пише Depo.ua.

"Цього разу ми не дозволимо зробити вигляд, що на нашій території проходять вибори президента колишньої України та Верховної Ради. 2014 року українських виборів на нашій території теж не було, але Київ нахабно заявляв, що проводить їх на всій території. Саме тому ми вважаємо ті вибори незаконними і владу в Україні - нелегітимною", - сказав ватажок бойовиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарченко та порожнеча: показали, як виглядають мітинги в ДНР

Крім того, Захарченко озвучив ультиматум Україні:

"Києву доведеться вибирати. Або визнати, що вибори проходять на частини тієї території, яку вони вважають своєю, і, відповідно, визнати свою владу обмежено легітимною. Або визнати ДНР і ЛНР, і тоді вже проводити вибори на всій території, але тільки своєї держави. Без нас", - зазначив ватажок бойовиків.

У липні Олександр Захарченко продемонстрував глибоке знання історії та географії. У промові заявив, що "Волинська різанина" відбулася в Хатині - білоруському селищі.

Зараз ви читаєте новину «Захарченко хоче впливати на вибори в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути