вівторок, 25 квітня 2023 06:43

Спецтема: Війна Росії проти України

Загроза висока: Генштаб попередив українців про значну небезпеку

Загроза висока: Генштаб попередив українців про значну небезпеку
На Шахтарському напрямку минулої доби ворог обстріляв Вугледар, Пречистівку, Велику Новосілку та Комар Донецької області. Фото: pixabay.com

Минулої доби російські окупанти завдали по Україні шість ракетних та 62 авіаційних ударів.

Ворог також здійснив 70 обстрілів із реактивних систем залпового вогню, повідомив уранці 25 квітня Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook.

"Імовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою", – йдеться у повідомленні.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник протягом минулої доби здійснив обстріли населених пунктів Клюси, Грем'яч Чернігівської області; Нововасилівка, Кучерівка, Шалигіне, Стукалівка, Іскрисківщина, Волфине, Могриця, Попівка Сумської області, а також Окіп, Малі Проходи, Стрілеча, Нескучне, Гатище, Бударки та Чугунівка на Харківщині.

На Куп'янському напрямку артилерійських та мінометних обстрілів противника зазнали населені пункти Тополі, Кам'янка, Красне Перше, Фиголівка, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Кіндрашівка, Масютівка, Кислівка Харківської області та Новоселівське – Луганської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найзапекліші бої ідуть за Бахмут і Мар'їнку: головне зі зведення ЗСУ

На Лиманському напрямку під артилерійський вогонь загарбників потрапили Макіївка, Невське, Діброва, Білогорівка Луганської області та Торське, Верхньокам'янське, Спірне і Переїзне Донецької області.

На Бахмутському напрямку від ворожих обстрілів постраждали Васюківка, Оріхово-Василівка, Маркове, Григорівка, Хромове, Бахмут, Іванівське, Часів Яр, Ступочки, Північне та Нью-Йорк Донецької області. На Авдіївському напрямку противник здійснив обстріли населених пунктів: Новокалинове, Авдіївка, Сєверне, Тоненьке, Ласточкине, Первомайське, Карлівка та Невельське Донецької області.

На Мар'їнському напрямку ворожих обстрілів зазнали Красногорівка, Гостре, Георгіївка, Мар'їнка, Побєда, Новомихайлівка та Парасковіївка Донецької області. На Шахтарському напрямку минулої доби ворог обстріляв Вугледар, Пречистівку, Велику Новосілку та Комар Донецької області.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник здійснив обстріли населених пунктів, що поряд із лінією бойового зіткнення. Серед них – Новосілка, Новопіль Донецької області; Ольгівське, Малинівка, Червоне, Гуляйпільське, Чарівне, Оріхів Запорізької області; Іванівка, Антонівка Херсонської області та місто Херсон.

За добу російський ворог вбив щонайменше двох жителів Донеччини та поранив ще двох. На Волноваському напрямку дві людини поранено у Новоукраїнці, у селі пошкоджено два приватні будинки та адмінбудівлю. На Донецькому напрямку не вщухали обстріли Мар'їнки та Красногорівки. Шість разів росіяни обстріляли Курахівську громаду, пошкодили шість будинків: три в Гострому, два у Веселому Гаю і один у Ганнівці.

Зараз ви читаєте новину «Загроза висока: Генштаб попередив українців про значну небезпеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути