середа, 29 квітня 2020 12:51

Загострення на фронті: окупанти поранили українського воїна

Загострення на фронті: окупанти поранили українського воїна
Окупанти поранили бійця. Фото: Facebook/ООС

29 квітня російські окупанти вкотре порушили мирні домовленості та здійснили обстріл українських позицій біля Новомихайлівки.

Про це повідомляє пресслужба операції Об'єднаних сил.

"Внаслідок ворожого снайперського вогню один український захисник отримав бойове травмування. Воїна було доставлено до медичного закладу та оперативно надано йому кваліфіковану допомогу. Стан здоров'я військовослужбовця задовільний", – сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США запропонували нові санкції проти РФ

У відповідь українські військові, використовуючи штатне озброєння, відкрили прицільний вогонь по позиціях окупантів. Втрати противника уточнюються.

28 квітня збройні формування Російської Федерації обстріляли позиції українських захисників на Луганщині. Один військовослужбовець Збройних сил України отримав осколкове поранення, не сумісне з життям.

Зараз ви читаєте новину «Загострення на фронті: окупанти поранили українського воїна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути