неділя, 09 червня 2019 09:02

Загострення на фронті: бойовики стріляли з танків, мінометів, гранатометів

Загострення на фронті: бойовики стріляли з танків, мінометів, гранатометів
З ранку 9 червня ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил тричі з мінометів 120 мм, гранатометів, крупнокаліберних кулеметів. Фото: https://www.facebook.com/pressjfo.news/

За минулу добу бойовики 22 рази порушили режим припинення вогню. Сім разів застосовували заборонену Мінськими угодами 122 мм артилерію, міномети калібру 120 та 82 мм, танки.

Також обстрілювали позиції українських військових з БМП, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та автоматичної стрілецької зброї, повідомили в штабі Об'єднаних сил.

16 разів противник обстріляв позиції оперативно-тактичного угруповання "Схід". Зокрема, по Водяному, Лебединському, Опитному, Павлополю, Широкиному, Мар'їнці били з артилерійських систем калібру 122 мм, танку та БМП, гранатометів, крупнокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, мінометів калібру 120 мм. Двічі зафіксовані обстріли Красногорівки, Старогнатівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українцям розповіли звідки чекати російського наступу

Один військовослужбовець був поранений. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь. За даними розвідки 8 червня одного бойовика було знищено, 2 поранено.

З ранку 9 червня ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил тричі з мінометів 120 мм, гранатометів, крупнокаліберних кулеметів.

Українські військові мають право відкривати вогонь по противнику. Для цього їм не потрібно отримувати дозвіл, повідомляє командування ООС.

Зараз ви читаєте новину «Загострення на фронті: бойовики стріляли з танків, мінометів, гранатометів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути