неділя, 29 жовтня 2017 09:15

Загострення на Донбасі: загинув український військовий

Загострення на Донбасі: загинув український військовий
Один військовий загинув, ще дво поранено внаслідок загострення на Донбасі. Фото - Експрес - онлайн

Один український військовий загинув протягом минулої доби у зоні бойових дій на Донбасі.

Ще двоє дістали поранень. Про це йдеться в ранковому зведенні прес-центру штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доба в АТО: поранено двох захисників

За даними штабу, кількість обстрілів з боку бойовиків на Донецькому напрямку збільшилася. По декілька годин бойовики обстрілювали опорні пункти української армії в Авдіївській промзоні.

Бійці ЗСУ відповідали вогнем. Саме під час протистояння близько 21.00 28 жовтня загинув український військовослужбовець.

Під гранатометним вогнем ворога опинились і цивільні будинки мирних мешканців околиць Авдіївки. Крім того, бойовики з великокаліберних кулеметів били у районі Опитного, Пісків, Зайцевого.

На Приморському напрямку вдень окупанти випустили понад 20 мін по житловому сектору селища Водяне. Під кулеметним вогнем найманців опинились позиції української армії біля Старогнатівки і Широкиного.

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 16 разів порушили перемир'я. У відповідь військовослужбовці Збройних сил України 13 разів застосовували піхотне озброєння на ураження ворога.

24 жовтня в зоні АТО загинуло 4 військових ЗСУ. 2 отримали несумісні з життям поранення під обстрілами на маріупольському напрямі. Ще 2 загинули і 1 отримав травми від підриву на невстановленому вибуховому пристрої на донецькому напрямі.

Зараз ви читаєте новину «Загострення на Донбасі: загинув український військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути