середа, 23 травня 2018 07:28

Загострення на Донбасі: за смерть українського воїна бойовики поплатилися чотирма

Загострення на Донбасі: за смерть українського воїна бойовики поплатилися чотирма
Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається складною. Бойовики застосовують артилерію та міномети. Фото - UA.News

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається складною. Упродовж минулої доби, 22 травня, російско-окупаційні війська 49 разів порушували режим припинення вогню, застосовуючи артилерію та міномети. Наші війська вели активну оборону та давали адекватну відповідь противнику, не дозволяючи окупантам витіснити наші підрозділи із займаних позицій. У результаті боїв 1 наших захисник загинув та трьох було поранено. Життю поранених загроз немає.

Серед бойовиків теж є втрати. За даними розвідки, знищено 4 та поранено 4 бойовика російсько-терористичних військ. Про це повідомляє штаб ООС.

"На Луганському напрямку противник вів вогонь по населеному пункту Станиця Луганська, не припиняв спроб послабити оборонні рубежі наших захисників в районі населеного пункту Троїцьке. На Горлівському напрямку активна оборона підрозділів Об'єднаних сил тривала в районах населених пунктів Травневе, Зайцеве, Південне. На Донецькому напрямку – поблизу Авдіївки, Опитного та Красногорівки. Загострилась ситуація на Маріупольському напрямку в районах населених пунктів Талаківка, Водяне та Широкине. З 19-ї до 21 години вечора ворог вдався до обстрілу мирного українського селища Талаківка, що в передмісті Маріуполя. Окупанти випустили по населеному пункту понад 90 снарядів 152 калібру", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні провели перші успішні випробування Javelin

Втрат серед мирних громадян немає. Пошкоджено селищні промислові приміщення.

Ситуація перебуває під контролем Об'єднаних сил.

В окупованому російськими найманцями-бойовиками Дебальцевому вибухнув автобус, який перевозив пасажирів. За попередніми даними, одна людина загинула, двоє постраждали.

Зараз ви читаєте новину «Загострення на Донбасі: за смерть українського воїна бойовики поплатилися чотирма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути