четвер, 31 травня 2018 14:47

Загиблих у бліндажі військових поховали через півроку після смерті

Загиблих у бліндажі військових поховали через півроку після смерті
Загиблих у бліндажі в грудні 2017 року українських бійців поховали лише зараз. Фото: "Новинарня"

Загиблих на Донбасі 17 грудня 2017 року військових ЗСУ Тимофія Геніша та Андрія Сипавку поховали через півроку після загибелі.

Про церемонію прощання повідомила "Новинарня".

34-річного старшого солдата Тимофія Геніша поховали у Рахові на Закарпатті. Тіло віддали рідним у квітні. Із 37-річним прапорщиком Андрієм Сипавкою прощалися в Ужгороді минулого тижня. Поховали бійця на Пагорбі Слави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівцях на колінах попрощалися із 23-річним бійцем

Тіла бійців виявили у бліндажі поблизу селища Зайцеве на Донеччині. У прокуратурі кажуть, що мали ознаки небойових втрат, хоча в офіційному зведенні смерть воїнів списали на мінометний обстріл бойовиків. Підозрюють, що до загибелі причетний їхній бойовий товариш – 41-річний Володимир Портянко.

25 травня у Києві в Михайлівському соборі попрощалися із 32-річним В'ячеславом Куцмаєм. Розвідник 24-ї механізованої бригади ім. Короля Данила на позивний "Цинк" загинув на Донбасі 21 травня.

Зараз ви читаєте новину «Загиблих у бліндажі військових поховали через півроку після смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути