Ексклюзиви
четвер, 09 серпня 2018 19:14

За пост в соцмережі чоловіка викликали до суду

За пост в соцмережі чоловіка викликали до суду
Чоловік одобрював окупацію Донбасу. Фото: media.pogliad.ua

Чоловіка з Малої Кам'янки Івано-Франківської області звинуватили в посяганні на територіальну цілісність України.

Він постане перед судом за те, що одобрював в соцмережах захоплення проросійськими бойовиками Донецької і Луганської областей, повідомляє прес-служба Коломийського міськрайонного суду.

"Ну, ось, правильну політику проводять лідери повсталих республік. Це підтверджують їх заяви. Потрібно повертатися в Росію. А на Україні, на жаль, буде НАТО", - таке повідомлення він опублікував з мобільного пристрою в забороненій мережі "ВКонтакте".

Обвинувачений визнав свою провину. Угода між ним і прокурором надійшла до суду разом із обвинувальним актом. Підготовче судове засідання відбудеться 26 жовтня.

Такі заклики підпадають під Кримінальний кодекс за статтею "посягання на територіальну цілісність і недоторканність України". Караються обмеженням волі до 3 років або ув'язненням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія повинна відмовитись від окупованих територій - 10 років "п'ятиденній війні"

Україну в майбутньому не чекає нічого хорошого, бо героями для її жителів є Степан Бандера і представники "СС". Так вважає російський рок-музикант Гарік Сукачов.

Зараз ви читаєте новину «За пост в соцмережі чоловіка викликали до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути