субота, 04 серпня 2018 11:15

Російський співак побачив в Україні Бандеру і "СС"

Російський співак побачив в Україні Бандеру і "СС"
Російський рок-співак вважає, що Україну не чекає нічого доброго, доки тут вважають героями Степана Бандеру та СС. Фото: Ivona

Україну в майбутньому не чекає нічого хорошого, бо героями для її жителів є Степан Бандера і представники "СС". Так вважає російський рок-музикант Гарік Сукачов.

"А що ми можемо зробити з Україною, де дітей виховали так, що для них Бандера і есесівці - герої? Нічого хорошого Україну не чекає", - сказав він в інтерв'ю проекту "А поговорити?" телеканалу "Москва 24".

"Нам вдалося видертися з чеченської бійні. У нас фашисти теж були, але їх загасили дуже швидко. А у них ( в Україні. - Gazeta.ua) цим користуються. Що накоїли зі своїм народом ті, хто стоять угорі? Ми всі кров'ю умиємося. Потрібен ворог - російський. Нісенітниця. Але дітям же не доведеш. Вони виростуть із цією думкою", - сказав Сукачов.

Також співак озвучив свою позицію стосовно Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарік Сукачов і Сергій Галанін поповнили базу "Миротворця"

"Крим наш. Ми 300 років за нього воювали", - сказав він.

Скандальний російський актор Іван Охлобистін, а також рок-музиканти Гарік Сукачов і Олександр Скляр присвятили пісню "Давай запалимо, товариш, по одній" жителям тимчасово окупованого терористами "ДНР" Донецька. Відео "музичного привіту" опубліковано на каналі сепаратистів "Novorossiya1945".

Зараз ви читаєте новину «Російський співак побачив в Україні Бандеру і "СС"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

80

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути