вівторок, 13 червня 2017 15:42

За нецензурне відео випускника університету відправили на передову

За нецензурне відео випускника університету відправили на передову
Випускник Харківського національного університету внутрішніх справ Сергій Буйновський нецензурно висловився про українську музику Фото: newsroom.kh.ua

Випускника Харківського університету внутрішніх справ Сергія Буйновського відправили служити на лінію розмежування на Донбасі. Він зняв відео, де висміював українську музику.

"Випускник Харківського національного університету внутрішніх справ Сергій Буйновський нецензурно висловився про українську музику. Тепер працює поліцейським у Попаснянському відділі поліції на Луганщині. Йому оголосили дисциплінарне стягнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий журналіст закликав притягнути "регіоналку" за образу українців

Таке рішення в Нацполіції Луганської області прийняли після проведення розслідування. Його розпочали одразу після появи скандального відео 12 травня. У ролику двоє курсантів нецензурно висловлюються про Україну і "хохляцьку музику", - пише Newsroom.

Другого курсанта відрахували з університету.

У мережі з'явилось відео, на якому молода дівчина матюкає патрульних поліцейських при затриманні. Інцидент стався 26 травня у Львові на вул. Мечнікова. Як вказано в описі, дівчина розбила вікно в під'їзді, після чого мешканці будинку викликали поліцію.

На відео дівчина погрожує поліцейським, показує середній палець та поливає їх нецензурною лайкою.

Зараз ви читаєте новину «За нецензурне відео випускника університету відправили на передову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути