пʼятниця, 21 липня 2017 10:10

За минулу добу загинули 5 українських військових - штаб АТО

За минулу добу загинули 5 українських військових  - штаб АТО
20 липня на російсько-українській війні загинули 5 українських військових, 8 бійців отримали поранення.

За минулу добу, 20 липня, на Сході України загинули 5 військовослужбовців. Поранення дістали 8 бійців. Інформує прес-центр штабу АТО.

Противник 29 разів відкривав вогонь по позиціях українських військових. У відповідь сили АТО 16 разів застосовували зброю.

Завдяки вмілим і оперативним діям наших бійців противник не лише припинив вогневі провокації, а й зазнав серйозних втрат у живій силі.

Після 18:00 незаконні збройні формування посилили активність на донецькому напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куля снайпера поцілила в око - загинув 21-річний воїн АТО

Починаючи з 19:00, і майже до 23:00, з мінометів калібру 120 і 82 міліметри, гранатометів та стрілецької зброї бойовики 4 рази з різних напрямків били по наших позиціях під Авдіївкою. Кожного разу у відповідь українські військові відкривали щільний вогонь, змушуючи противника припинити обстріли.

Наприкінці доби бандити з мінометів і гранатометів обстрілювали наші опорні пункти на шахті "Бутівка". Сили АТО також відрили вогонь із гранатометів та великокаліберних кулеметів. Унаслідок цього протистояння один наш військовий загинув, одного поранили.

На луганському напрямку, близько 22:00, бандформування порушили режим перемир'я поблизу Станиці Луганської, а на донецькому - неподалік селища Водяне.

18 липня від численних уламкових поранень поблизу Зайцевого Бахмутського району на Донеччині загинув 22-річний Золтан Балаж.

Зараз ви читаєте новину «За минулу добу загинули 5 українських військових - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути