Ексклюзиви
субота, 28 листопада 2020 09:24

За минулу добу ворог 6 разів відкривав вогонь: втрат серед ЗСУ немає

За минулу добу ворог 6 разів відкривав вогонь: втрат серед ЗСУ немає
Бойових втрат та поранень серед особового складу Об'єднаних сил немає. Фото: Reuters

Упродовж минулої доби, 27 листопада, збройні формування Російської Федерації та її найманці шість разів порушили режим тиші, повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил.

Тричі противник обстріляв район відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Так, поблизу Авдіївки ворог вів вогонь з підствольного гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї.

Неподалік населеного пункту Водяне бойовики та росіяни стріляли з великокаліберного кулемету, а на ділянці біля Опитного – ручного протитанкового гранатомета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики на Донбасі активно укріплюються - розвідка

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог, застосовуючи підствольний гранатомет та стрілецьку зброю, двічі провокував наших захисників поблизу населеного пункту Шуми. Окрім того, вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї противник відкривав неподалік Катеринівки. На неприцільний вогонь ворога українські військовослужбовці зброю у відповідь не застосовували.

Від початку поточної доби, 28 листопада, станом на 7:00 режим припинення вогню противник порушив на Приазов'ї, поблизу Водяного. З тимчасово окупованої Ужівки бойовикі і війська РФ застосовували стрілецьку зброю, гранатомети різних систем, міномети калібрів 120 мм та 82 мм.

Бойових втрат та поранень серед особового складу Об'єднаних сил немає.

В окупованих районах Донецької і Луганської областей зараз присутні до 3 тис. російських військових. Про це повідомив начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак.

Зараз ви читаєте новину «За минулу добу ворог 6 разів відкривав вогонь: втрат серед ЗСУ немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути