пʼятниця, 07 липня 2017 07:09

За добу бойовики 25 разів обстріляли позиції сил АТО: є втрати

За добу бойовики 25 разів обстріляли позиції сил АТО: є втрати
За минулу добу бойовики 25 разів відкривали вогонь по українських підрозділах. Фото: rbc.ua

За минулу добу бойовики 25 разів відкривали вогонь по українських підрозділах.

Унаслідок бойових дій один військовослужбовець ЗС України загинув. Ще один український воїн зазнав поранень. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

Приморський напрямок. На цій частині фронту бойовики вчора здійснили найбільше обстрілів - 11. Зі стрілецької зброї та гранатометів били по опорних пунктах сил АТО в районі Широкиного, Лебединського, Водяного, Гнутового, Павлополя, північніше - біля Новотроїцького та Мар'їнки. Окрім того, поблизу Широкиного терористи відкривали вогонь із 82-міліметрових мінометів, а ввечері неподалік Павлополя застосували заборонені Мінськими угодами міномети калібру 120 мм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійця Марківа захищає один із кращих адвокатів Італії

Донецький напрямок. Тут вчора зафіксували 8 ворожих збройних провокацій. Зранку та вдень окупанти сконцентрували вогонь у північному передмісті тимчасово окупованого Донецька. Там противник неодноразово бив зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів й час від часу - з озброєння БМП по оборонних укріпленнях українських армійців у районі Авдіївки, Опитного, Пісків та Невельського. Пізно ввечері відбувся щільний обстріл позицій сил АТО в районі Троїцього, що на межі Донецької та Луганської областей. Там найманці застосували міномети калібру 120-міліметрів, озброєння БМП, гранатомети різних модифікацій та великокаліберні кулемети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мухи брезгуют садиться": у мережі показали російську гуманітарку Донбасу

Луганський напрямок. На даній ділянці лінії бойового зіткнення вчора також було неспокійно. Шість разів бойовики обстрілювали наші опорні пункти, але забороненої зброї не застосовували. Під вогонь противника з гранатометів та інших зразків піхотного озброєння вчора потрапили підрозділи ЗС України, які тримають оборону в районі Старого Айдара, Жовтого, Станиці Луганської, Донця та Кримського.

Добу напередодні у зоні проведення АТО на Донеччині зафіксовані 13 ворожих обстрілів. Терористи двічі застосовували міномети. Внаслідок бойових дій один український воїн вчора зазнав поранень, ще один боєць сил АТО дістав бойову травму.

Зараз ви читаєте новину «За добу бойовики 25 разів обстріляли позиції сил АТО: є втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути