середа, 17 травня 2017 17:54

З Таганрогу до Іловайська: Кобзон організовує екскурсії "індустріальним Донбасом"

З Таганрогу до Іловайська: Кобзон організовує екскурсії "індустріальним Донбасом"
У Держдумі сьогодні, 17 травня, відкрилася виставка "Індустріальне спадщина Донбасу". Ціль заходу - створити туристичного кластер на території самопроголошених республік

У Держдумі сьогодні, 17 травня, відкрили виставку "Індустріальна спадщина Донбасу". Ціль заходу - створити туристичний кластер на території самопроголошених республік.

Про це повідомляє кореспондент "Дождя" Єлизавета Антонова.

Організувати виставку запропонував артист, помічник терористів та депутат "Єдиної Росії" Йосип Кобзон.

"На виставки присутні не тільки депутати, але й гості з ДНР і ЛНР. Переважно експозиція складається з фотографій, зроблених на Донбасі в період із середини ХІХ століття до наших днів. Також можна побачити портрети і цитати про регіон державних діячів і вчених - Менделєєва, Струве, Леніна, Сталіна", - повідомила журналістка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від Кобзона до путінського міністра Шойгу - хто потрапив до списку санкцій

"Йосип Кобзон та інші депутати Державної Думи запропонували створити туристичний кластер у ДНР і ЛНР, щоб підтримати галузь у регіоні. На виставці представлений і туристичний маршрут, який починається в Таганрозі, далі йдуть Матвіїв Курган, Амвросіївка, Іловайськ, Харцизьк та Єнакієве", - додала Антонова.

Хто організовуватиме туристичні маршрути, поки що невідомо.

Російський журналіст і блогер Олександр Тверськой порівняв українську співачку Світлану Лободу з російським співаком Йосипом Кобзоном.

Зараз ви читаєте новину «З Таганрогу до Іловайська: Кобзон організовує екскурсії "індустріальним Донбасом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути