Ексклюзиви
понеділок, 20 березня 2017 18:34

Лободу порівняли з Кобзоном

Лободу порівняли з Кобзоном
Блогер вважає, що Світлана Лобода працює на окупантів Фото: Подробности

Російський журналіст і блогер Олександр Тверськой порівняв українську співачку Світлану Лободу з російським співаком Йосипом Кобзоном. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"У моєму розумінні російські артисти, які підтримують Путіна і його владу, їздять виступати в окупований Крим, нічим не відрізняються від українських артистів, які їздять давати концерти в Росію. Є така Світлана Лобода, яка не вилазить з російських концертних майданчиків. Ходить на головний пропагандистський канал країни. Розповідає про страшних радикалів. Дивує не це, а те, що вона паралельно і абсолютно вільно, успішно гастролює в Україні. Виступає на українському ТБ і недавно ось отримала звання в Україні, як "найкрасивіша співачка країни". Отримавши це звання, цього ж 2016 року вона полетіла до Москви і отримала "Золотий грамофон", - пише Тверськой.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матір'ю співачки Лободи зацікавилася СБУ

Олександр називає подібну поведінку зрадою.

"Фактично це і є колабораціонізм, це зрада. Навіть зрада не тільки своїй країні, а зрада тим конкретним хлопцям, які віддають свої життя за свободу України. Зрада тим, хто божеволіє і збирає по копійці гроші для армії. Зрада тим, хто протистоїть в інформаційній війні, намагаючись відбитися від тотальної, мерзенної роспропаганди", - упевнений блогер.

Тверськой вважає, що Лобода нічим не відрізняється від ярого прихильника Путіна і його політики Йосипа Кобзона.

"І чим по суті відрізняється якийсь Кобзон від цієї Лободи. Адже обидва працюють на окупантів. Обидва, маючи величезні аудиторії, не користуються великим шансом достукатися до мас і щось змінити. Навпаки - підтакують злочинному режиму або демонстративно ігнорують спробу знищення цілої держави серед білого дня", - каже він.

Українська співачка Світлана Лобода та її продюсер Нателла Крапивіна в ефірі російського "Першого каналу" заявили, що отримують погрози з боку українських радикалів та заявили про провокації жуналістів.

Зараз ви читаєте новину «Лободу порівняли з Кобзоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі