неділя, 07 травня 2017 09:01

"З космосу видно, що наших військ немає біля кордону України" - Путін про свою армію

"З космосу видно, що наших військ немає біля кордону України" - Путін про свою армію
Президент Росії Володимир Путін

7 травня 2014 року президент Росії Володимир Путін сказав, що російських військ біля російсько-українського кордону немає.

Про це він сказав на прес-конференції за підсумками зустрічі зі головою ОБСЄ.

"Нам весь час говорили, що турбують наші війська біля українського кордону, ми їх відвели. Вони знаходяться сьогодні не на українському кордоні, а в місцях, де проводять свої регулярні навчання на полігоні", - сказав Путін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путіну не вдасться втекти, як Януковичу - Шендерович

Станом на початок травня 2014 року згідно з оцінками НАТО, чисельність російських військ біля кордону з Україною становила близько 40 тисяч осіб, їх підтримує авіація, артилерія і танки.

"Мої слова легко перевірити за допомогою сьогоднішніх сучасних засобів розвідки, в тому числі з космосу все видно", - зазначив президент РФ.

13 квітня 2014 року в активній лексиці українців з'явилась абревіатура АТО. Того дня виконувач обов'язків президента Олександр Турчинов віддав наказ почати антитерористичну операцію у Донецькій області. Це було необхідно, щоб стримувати навалу бойовиків і солдатів російської армії на Донбасі. Досі значна території Донбасу, за наказом президента Росії Володимира Путіна, окупована армією РФ.

Зараз ви читаєте новину «"З космосу видно, що наших військ немає біля кордону України" - Путін про свою армію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути