неділя, 24 вересня 2017 09:28

Ввечері окупанти активізувалися, є втрати

Ввечері окупанти активізувалися, є втрати
Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 18 разів порушили перемир'я. Фото: uainfo.org

Минула доба в районі АТО завершилася активізацією обстрілів. Ввечері і вночі ворог відкривав вогонь на усіх напрямках, використовуючи переважно гранатомети та стрілецьку зброю.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО, опублікованому у Facebook.

На донецькому напрямку російсько-окупаційні угруповання тричі відкривали вогонь. Стріляли з різних видів гранатометів і великокаліберних кулеметів по захисниках Авдіївської промзони. З цієї ж зброї окупанти обстрілювали наші укріплення поблизу шахти "Бутівка" і Світлодарська. А у районі Кам'янки загарбники під час майже двогодинного обстрілу застосовували міномет калібру 82 міліметри. Наприкінці доби під ворожий вогонь зі стрілецької зброї двічі потрапили опорні пункти сил АТО на підступах до Невельського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів, хто підірвав авто ватажка бойовиків

На приморському напрямку з гранатометів гатили поблизу Гнутового та Водяного. А поблизу Широкиного працював великокаліберний кулемет.

На луганському напрямку бойовики тричі відкривали вогонь із різних видів гранатометів у районі Кримського. Великокаліберний кулемет бив на околицях Новотошківського.

"Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 18 разів порушили перемир'я. Під час 10 обстрілів, коли виникала пряма загроза життю наших військових, сили АТО відкривали вогонь у відповідь. Унаслідок бойових дій загинув один український захисник", - йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Ввечері окупанти активізувалися, є втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути