Ексклюзиви
субота, 23 вересня 2017 08:59

Бойовики 27 разів порушували перемир'я

Бойовики 27 разів порушували перемир'я
На Луганському напрямку зберігалася тиша. Фото: Факти - ICTV

Бойовики обстрілюють українські позиції на Приморському та Донецькому напрямках.

"Увечері 22 вересня та вночі бойовики тричі били з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у районі Авдіївської промзони та Кам'янки. З цієї ж зброї двічі відкривали вогонь на околицях Зайцевого і Невельського. Також під обстрілами ворога опинились наші опорні пункти поблизу шахти Бутівка і Пісків", - повідомляє прес-центр штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Об нас витерли ноги - під Верховною Радою зібралися родичі військовополонених

На Приморському напрямку бойовики застосовували автоматичні гранатомети біля Водяного, кулемети - неподалік Гнутового. Під кулеметний вогонь бойовиків потрапили укріплення сил АТО на підступах до Талаківки і Павлополя.

На Луганському напрямку зберігалася тиша.

За минулу добу російсько-окупаційні війська 27 разів порушили перемир'я. Українські військові 19 разів відповідали ворогу з зброї, не забороненої мирними домовленостями. Один військовий отримав поранення.

Поблизу Маріуполя загорівся військовий склад. Почали вибухати боєприпаси. Вогонь на військові склади перекинувся з сільськогосподарських полів, що розташовані неподалік. Про це повідомила прес-служба Міноборони.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 27 разів порушували перемир'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути