Ексклюзиви
неділя, 18 серпня 2019 14:48

Всипали перцю: ЗСУ відповіли на збройні провокації окупантів

Всипали перцю:  ЗСУ відповіли на збройні провокації окупантів
Бойовики не дотримуються перемир' я і не припиняють обстрілюватии позиції українських військових. Фото - ТСН

Російсько-окупаційні війська на Донбасі 4 рази обстріляли позиції військових ЗСУ від початку доби 18 серпня. Українські захисники змушені були відкрити вогонь у відповідь.

Втрат немає, повідомили у Міністерстві оборони України.

Як зазначається у зведенні, вночі після півночі зі стрілецької зброї були обстріляні захисники с.Піщевік Волноваського району Донецької області.

Вранці з боку с. Ужівка на непідконтрольною території бойовики обстріляли з ручних протитанкових гранатометів українські позиції у с. Водяне Новоазовського району, а потім зі стрілецької зброї - позиції у с. Лебединське Волноваського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли про ситуацію на передовій

Також вранці з озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї були обстріляні позиції Об'єднаних сил у Новолуганскому Бахмутського району Донецької області.

"З метою збереження життя і здоров'я наших воїнів, захисники України застосували у відповідь піхотне озброєння, не порушуючи Мінські угоди, протягом 10 хвилин придушили ворожу збройну активність", - йдеться в звіті.

Протягом минулої доби бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню. Обстрілювали позиції Об'єднаних сил з гранатометів та стрілецької зброї. Втрат з нашого боку не було.

Зараз ви читаєте новину «Всипали перцю: ЗСУ відповіли на збройні провокації окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути