середа, 03 травня 2017 09:41

"Все робимо, щоб хлопці вижили" - до лікарні ім. Мечникова привезли 6 важкопоранених

"Все робимо, щоб хлопці вижили" - до лікарні ім. Мечникова привезли 6 важкопоранених
Сергій Риженко

До лікарні Дніпра за вихідні госпіталізували 6 важкопоранених воїнів АТО.

Про це в коментарі "112 Україна" повідомив головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко.

"Вихідні дні були важкі. У лікарню ми прийняли 6 "важких" бійців із кульовими і мінно-вибуховими пораненнями, надаємо їм допомогу в реанімаційному відділенні. Учора о 19:00 доставили останнього пораненого з важким кульовим, швидше за все, снайперським пораненням голови, - куля прошила потилицю зліва направо і тепер наші лікарі-реаніматологи, нейрохірурги роблять все можливе, щоб його врятувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Авдіївки загинув український солдат

Працюємо в екстреному варіанті, в режимі "очікування", все робимо для того, щоб хлопці вижили, хоча поранення вкрай складні. Ресурсів, ліків, крові вистачає. Тільки за ці дні ми перелили крові понад 10 літрів. Всі хлопці надходять із величезною крововтратою. Поки що для поранених у нашій лікарні все є", - сказав Риженко.

За минулу добу ворог 63 рази відкривав вогонь по опорних пунктах сил АТО: один військовослужбовець загинув, семеро захисників поранені.

Зараз ви читаєте новину «"Все робимо, щоб хлопці вижили" - до лікарні ім. Мечникова привезли 6 важкопоранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути