Ексклюзиви
середа, 27 січня 2021 07:57

Воїни ЗСУ насипали путінським найманцям за пораненого товариша

Воїни ЗСУ насипали путінським найманцям за пораненого товариша
Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил контрольована українськими воїнами. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби, 26 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню.

Неподалік Новоолександрівки збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів, ручного протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета, стрілецької та снайперської зброї. Внаслідок прицільного обстрілу позицій українських захисників один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав кульове поранення, повідомили в штабі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки полонених утримують бойовики на Донбасі

Поблизу Новозванівки противник застосував в бік наших позицій автоматичний станковий гранатомет. Неподалік Авдіївки російсько-окупаційні війська вели вогонь зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета. А в передмісті Мар'їнки - зі снайперської зброї.

"На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Пораненому бійцеві оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу", - повідомили в штабі.

Від початку поточної доби, 27 січня, вздовж всієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала збільшення кількості обстрілів на Донбасі. Всього було 118 порушень за добу. У Донецькій області зафіксовано 62 порушення режиму припинення вогню, в тому числі 4 вибухи невизначеного походження. У Луганській області зафіксовано 56 порушень режиму припинення вогню, в тому числі 14 вибухів невизначеного походження. Всі ці порушення сталися поблизу Золотого.

Зараз ви читаєте новину «Воїни ЗСУ насипали путінським найманцям за пораненого товариша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути