Ексклюзиви
пʼятниця, 05 жовтня 2018 16:59

Восени на строкову службу призвуть 1000 офіцерів запасу

Восени на строкову службу призвуть 1000 офіцерів запасу
Йдеться про призов випускників військових кафедр вишів. Фото: з відкритих джерел

В листопаді на військову службу в небойові військові частини планують призвати 1000 офіцерів запасу. Йдеться про призов випускників військових кафедр вишів. Термін служби для них - 18 місяців.

Про це повідомляє юридична служба Збройних сил України у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ проведуть навчання в Азовському морі у відповідь на агресію Росії

"4 жовтня Міністерством оборони України видано наказ № 495 "Про внесення змін до наказу МО України від 22.05.2018 № 231 "Про призов громадян України на військову службу за призовом осіб офіцерського складу у 2018 році", - сказано у повідомленні.

Видання цього наказу обумовлено необхідністю доукомплектування первинних офіцерських посад у небойових військових частинах (арсенали, бази, склади, навчальні центри, полігони) ЗСУ фахівцями дефіцитних спеціальностей. В тому числі фахівцями механізованих, інженерних підрозділів, зв'язку та автоматизованих систем управління, морально-психологічного та медичного забезпечення. Також звільненням в грудні 2018 року офіцерів запасу, призваних у червні 2017 року.

У Маріуполі на виконання розпорядження президента України триває будівництво військового містечка для військових морської піхоти.

Зараз ви читаєте новину «Восени на строкову службу призвуть 1000 офіцерів запасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути